FANDOM


World
World
By Lindita
Country Flag of Albania Albania
Year 2017
Position 14th (Semi final)
Points 70 (Semi final)
Flag of Albania Albania in the Eurovision
Song Contest
Previous "Fairytale"
Next "Mall"

"World" (Original title: Botë) was the entry by Albania in the Eurovision Song Contest 2017, sung by Lindita. After winning the national final with the original version, the decision was made to perform the English version at the Contest.

It was performed during the first semi final but failed to qualify for the final.

Lyrics

Jemi pranë, dhe larg
Po më ngel në fyt çdo fjalë
Unë dhe ti, shumë ne ngjajmë
Sa vështirë për ne me falë

Ah… sëmundje që shërim nuk ka
Ah… ndjej se zemra po më ndal

Këtë realitet, ne e zgjodhëm vetë
S’mundem as të fle, të gjata janë këto netë
Njoha vetëm dhunë, kur do të ketë një fund
Jetë e rëndë si plumb, se po çmendem unë, oh…

Sa shumë lotë
Sa shumë dhembje në këtë botë
Jo më s’mund të duroj
Do të doja t’jem më e fortë

(T’jemi bashkë ne më të fortë) Oh…
(T’jemi bashkë ne më të fortë) Oh…
Oh… oh… oh…

Jo… (Sa shumë lotë)
(Sa shumë dhembje në këtë botë)
(Jo nuk mundem të duroj) Oh…
(Do të doja t’jem më e fortë) Oh…

Sa shumë lotë
Sa shumë dhembje në këtë botë
Jo nuk mundem të duroj
Do të doja t’jem më e fortë

We’re so alike, yet different
At a loss for words, stuttering
It don’t make sense, what’s happening?
I just don’t understand

What’s this fight all for?
What’s the cost of life in this world?
Almost impossible
Is to let the love unite us all

Does anybody care, I’m weak and I’m afraid
Wondering if I will make it through this day
For the life of me I refuse to be anything but free
But I’m tired of all the battling, oh…

What’s this fight all for?
What’s the cost of life in this world?
All I ever really want
Is to let the love unite us all

(Let the love unite us all) Oh…
(Let the love unite us all) Oh…
Oh… oh… oh…

Oh… (What’s this fight all for?)
(What’s the cost of life in this world?)
(Almost impossible) Oh…
(Is to let the love unite us all) Oh…

What’s this fight all for?
What’s the cost of life in this world?
All I ever really want
Is to let the love unite us all


Videos