Fandom

Eurovisionsongcontest Wiki

Identitet

182pages on
this wiki
Add New Page
Comments0 Share
Identitet
Identitet
By Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko
Country Flag of Albania Albania
Year 2013
Position 15th (Semi-final)
Points 31 (Semi-final)
Flag of Albania Albania in the Eurovision
Song Contest
Previous "Suus"
Next "One Night's Anger"

"Identitet" (English: Identity) is the song that represented Albania in the Eurovision Song Contest 2013, sung by Adrian Lulgjuraj and Bledar Sejko. It lost out in its semi final, and did not qualify.

LyricsEdit

Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey

Kam ardhur nga larg
Në pluhurin e kohës gjeta re dhe mallkim
Ugjenda unë shumë pranë e preka veç flak e zjarr
Un fola veç në heshtje desha pak jetë lavdi
Dhe kur ndava ëndrrën gjeta


Një rreze dritë, pak frymë si ti
Një rreze dritë, pak frymë si ti


I ardhur nga larg
Ke etje ke mall kur sheh çdo gjë që ndryshon
Vet jeta iken shkon tej, kjo gjuhë kërkon
Ish vendi ku u linde rrite, ndave trimërinë
E falë dashurinë nder vite


Vrapove ti gjete lirinë
Vrapove ti gjete lirinë


Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey


Na rriti kjo tokë
Do flasim në veç një gjuhë kështu sdo ket më lot
Do gjendesh kudo nëpër botë i huaj më sdo jesh
Le të jet fillimi ri në bashkë në vllazeri
Se kur ndava ëndrrën gjeta


Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë


Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë

VideoEdit

Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Identitet (Albania) 2013 Eurovision Song Contest03:04

Adrian Lulgjuraj & Bledar Sejko - Identitet (Albania) 2013 Eurovision Song Contest

Official Video

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.